T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / SERİK - Tekeli İlkokulu

DÖNÜŞTÜRÜYORUM MUTLUYUM eTwinning Projesi Mart ayı Etkinlikleri

DÖNÜŞTÜRÜYORUM MUTLUYUM eTwinning PROJESİ

            Tekeli İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı Öğretmeni Emine BEKMEZ ve öğrencilerinin katıldığı Dönüştürüyorum Mutluyum eTwinning Projesi Şubat Ayında Başladı. Mayıs Ayında sona erecek olan projenin 10 Türk ,5 Romanyalı ortağı vardır.

           Özel gereksinimli bireylerin ve ilköğretim öğrencilerinin çevremizdeki atık malzemeleri ikincil amaçlar için kullanarak ileri dönüşüm ürünleri elde etmek ve öğrencilerimizin el becerilerini geliştirerek üç boyutlu düşünebilme ve sanatsal faaliyetlerde bulunmayı amaçlamakta olup günlük yaşamda kullanabilecekleri yeni ürünler ortaya koyabilme becerisi kazandırmayı hedefleyen projemiz öğrencilerimizi ; İşbirlikçi ve iletişimi gelişmiş, doğayı ve gerçek hayatı sevecek, teknolojiyi uygulayabilecek, atık malzemelerden yeni ürünler üretebilecek bireyler olarak yetiştirmeyi sağlayacaktır.

 Projenin Mart Ayı Etkinlikleri; Sıfır atık ile ilgili yap-boz etkinliği, Islak mendil kapaklarından oyun etkinliği, Down sendromlular günü etkinliği, geri dönüşüm oyna eğlen etkinlikleridir.

Sıfır atık ile ilgili yap-boz etkinliğimizi görmek için TIKLAYINIZ.

Islak mendil kapaklarından oyun etkinliğimizi görmek için TIKLAYINIZ.

Down sendromlular günü etkinliğimizi görmek için TIKLAYINIZ.

geri dönüşüm oyna eğlen etkinliğimizi görmek için TIKLAYINIZ.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.04.2022 - Güncelleme: 04.04.2022 13:23 - Görüntülenme: 137
  Beğen | 0  kişi beğendi